Lankstūs visų tipų oro kokybės problemų sprendimai

Pritaikome oro valymo sistemas, kurios išsprendžia kliento problemas

Net ir itin sudėtingose ​​aplinkose bei sudėtingose ​​situacijose kuriame sprendimus, kurie yra specialiai pritaikyti vietai ir verslo unikalioms sąlygoms bei oro valymo poreikiams – nepriklausomai nuo sudėtingumo.

Lankstumas yra vienas iš mūsų raktinių žodžių ir mūsų DNR dalis. Visada glaudžiai bendradarbiaujame su savo klientais, kad suprastume konkrečius jų poreikius ir sukurtume optimaliai tinkančius konkrečiam verslui sprendimus. Nepriklausomai nuo to, ar norite apsaugoti žmones, prekes, pažangią įrangą ar procesus, pritaikysime oro valymo sistemas, kurios išsprendžia klientų problemas. Remdamiesi savo efektyviais pramoniniais oro valytuvais, kuriame oro valymo sprendimus, pritaikytus patalpų sąlygoms ir norimiems tikslams.

Mūsų lankstūs oro valytuvai gali būti montuojami ant lubų, ant sienos arba ant grindų ir, pavyzdžiui, prijungiami prie skirtingų sistemų oro paskirstymui per skirtingų tipų ortakius ir tekstilinius įrenginius. Juose gali būti įdiegta UV-C technologija, naikinanti mikroorganizmus ir jonizacija, kovojanti su kvapo problemomis. Garsui jautrioje aplinkoje oro valytuvą įrengiame duslintuvu, kad sumažintume oro valytuvo išmetamųjų dujų garsą.Galime sukurti konkrečius sprendimus, kurie sprendžia visų tipų oro kokybės problemas, nepaisant jų sudėtingumo.

Ar norite švaraus oro sudėtingoje aplinkoje?

Susisiekite su mumis ir mes susisieksime su jumis kuo greičiau!

    Specialiai pritaikyti sprendimai zonoms, kuriose yra švarus ir sveikas oras

    Saugios, apibrėžtos oro zonos su Njord Safe-Zone™

    Su Njord Safe-Zone™ sukuriame saugias oro zonas, kuriose oras buvo išvalytas ir paskirstomas tam tikroje vietoje – būtent ten, kur norite.

    Pašalinkite patogeninius mikrobus UV-C

    Kenksmingų mikroorganizmų sterilizavimas UV-C technologija

    Aktyvi virusų, bakterijų ir kitų oru plintančių mikrobų sterilizacija sumažina užteršimo ir infekcijos plitimo riziką.

    Kovokite su blogais kvapais jonizuodami

    Blogų kvapų neutralizavimas jonizacijos būdu

    Greitai ir efektyviai pašalinkite blogus kvapus, įrengdami oro valytuvą su jonizacijos bloku.

    Sumažina oro valytuvo garsą 10-15 dBA

    Garso slopinimas Njord pramoniniams oro valytuvams

    Su Njord Clean Air duslintuvu sumažinamas oro valytuvo oro išmetimo triukšmo lygis, kad oras būtų maksimaliai išvalytas be trikdančio triukšmo.

    Ar norite sužinoti daugiau apie mūsų lanksčias oro valymo sistemas?

    Mūsų pramoniniai oro valytuvai

    Veiksmingi ir lankstūs oro valytuvai visiems oro valymo poreikiams

    Mūsų oro valytuvai siūlo dviejų pakopų filtravimą, užtikrinantį visišką lankstumą ir optimalų oro valymo efektyvumą. Oro filtrai sulaiko visų tipų, visų dydžių daleles, nuo žiedadulkių, smulkių dulkių, pelėsių sporų ir dulkių erkučių alergenų iki virusų, bakterijų, dūmų ir degimo dalelių.

    Njord XP-2

    Oro valytuvas Njord XP-2 su dvigubu oro įsiurbimu suderina kompaktišką dizainą ir maksimalų filtravimo paviršių, kad būtų užtikrintas didžiausias efektyvumas ir atskyrimo laipsnis. Pritaikytas didelėms patalpoms.

    Njord XP-4

    Oro valytuvas Njord XP-4 yra didelio našumo įrenginys su 360° filtravimu, kuris yra efektyvus sprendimas švariam ir sveikam orui labai didelėse patalpose.

    Njord XP-F

    Oro valytuvas Njord XP-F yra mažas, plokščias ir specialiai sukurtas efektyviai valyti orą mažesnėse patalpose arba patalpose su žemu lubų aukščiu.

    Njord XP-S

    Itin kompaktiškas ir lankstus dizainas su maksimaliu filtravimo paviršiumi daro oro valytuvą Njord XP-S labai efektyvų ir lengvai pastatomas. Sukuria švarią ir sveiką aplinką mažose patalpose.