Hver bedrift og hvert lokale er unikt. Det er du som best vet hvordan dine behov ser ut og hvordan virksomheten din kan ha nytte av et renere miljø. Nedenfor viser vi noen av fordelene våre kunder i ulike virksomheter har fått med Njord luftrensesystem.

Lager og logistikk

Logistik.jpg.crdownload

Kunder og samarbeidspartnere vil bli mer fornøyd når dere leverer rene pakker. Du kan vise frem et rent miljø og er alltid klar for et viktig besøk eller en inspeksjon. Vi fjerner støvet fra lokalene mens det fortsatt er i luften slik at dere ikke trenger like mye rengjøring lenger. Personalet vil bli mer fornøyd, friskere og mer produktiv hvis luften er ren. Vi kan også hjelpe dere med å få ned den varme luften som samles under taket om vinteren, og derved redusere oppvarmingskostnadene.

Industri

Industri

Produksjonsmaskiner og annet utstyr fungerer bedre og varer lenger i et rent miljø. Personalet vil bli mer fornøyd, friskere og mer produktiv hvis luften er ren. Dere er alltid klar til å presentere dine rene lokaler for besøkende. Vi fjerner støvet fra lokalene mens det fortsatt er i luften slik at dere ikke trenger like mye rengjøring lenger.

Næringsmiddel

Livsmedel

Hygienenivået forbedres sterkt når støv, mikroorganismer og andre forurensninger blir filtrert bort. Risikoen for forurensning av sluttproduktet reduseres kraftig. Personalet vil bli mer fornøyd, friskere og mer produktiv hvis luften er ren. Behovet for rengjøring reduserer mye når alt smuss og støv filtreres bort mens det fortsatt er i luften.

Gjenvinning og avfallshåndtering

Återvinning

Personalet vil bli mer fornøyd, friskere og mer produktiv hvis luften er ren. Produksjonsmaskineri og annet utstyr fungerer bedre og varer lenger i et rent miljø.

Offentlig miljø

Problemene med støv varierer sterkt fra miljø til miljø. Vi vil gjerne møte deg for å forstå om og hvordan vi kan hjelpe deg.