Gjør som Terana: Bytt til Njord luftrensingssystem

Om Njord

Njord er et svensk luftrensingsfirma grunnlagt i 2017 med ambisjonen om raskt å nå en markedsledende posisjon. Vår måte er å lytte til og forstå våre kunder, samt å utvikle de smarteste og mest effektive løsningene for alle typer miljøer. Selskapet Njord er ungt, men vår generelle erfaring og kunnskap om industriell luftrengjøring er lang.

Vår forretningsidé

Vi i Njord lever etter mottoet “Customer is King”. Vårt mål er å hjelpe deg med å bli bedre, mer effektiv og verdsatt av dine kunder og dine ansatte. Hvordan gjør vi det?

Fleksibilitet

Våre aggregat er utformet slik at de kan installeres best mulig i alle miljøer. Målet er alltid å komme nær kilden til problemet uten å forstyrre virksomheten og ta opp verdifull gulvplass.

Vi er også helt fleksible når det gjelder hvordan vi gjør forretninger. Ønsker du å kjøpe utstyret og gjøre service selv? Ønsker du å leie utstyret og få service utført av oss? Vi tilpasser deg og hvordan du vil ha det.

Troverdighet

Vi ønsker å være ditt førstevalg og partner for luftrensing i lang tid. Vårt mål er alltid over tid å ha markedets beste tilbud. Vi er ikke låst i noen av våre egne filter- eller motorteknologier, men kan alltid bruke den beste tilgjengelige teknologien. Vårt fokus er på å utvikle og designe de beste systemløsningene.

Mest ren luft for pengene

Den beste luftrenseren er den som leverer mest ren luft per brukt krone sett over hele levetiden. Selvfølgelig forutsatt at den kan installeres optimalt og at den ikke forstyrrer driften eller har andre negative bivirkninger.

Vi har for tiden det beste tilbudet og legger ned ressurser på å ha det i fremtiden også.

Mange av våre referanser ser, bortsett fra betydelig renere luft, også andre økonomiske fordeler med en Njord-installasjon

  • Reduserte rengjøringskostnader
  • Reduserte vedlikeholdskostnader
  • Fornøyde kunder som får rene produkter
  • Redusert sykefravær og mer fornøyd personal
  • Reduserte oppvarmingskostnader fordi varmluften ikke lenger samler seg under taket
  • Færre problem med utstyr fordi sensitive deler ikke tettes til med støv
  • Lokalet er alltid klart for inspeksjon eller viktige besøk