Referenser

Här har vi samlat några av de kunder inom bland annat lager, industrier, verkstäder, och kontor som vi har haft nöjet att arbeta med. De berättar om hur Njord hjälpte dem att förbättra arbetsklimatet och vilken av våra lösningar för industriell luftrening de använde. 

Blåkläder

BLÅKLÄDER utvecklar, producerar och säljer arbetskläder.

Läs mer

Martin & Servera

Vi har totalt över 200 st Njordaggregat och är oerhört nöjda med både leverans, funktion och support från Njords personal.

Läs mer

Veolia

Vi ville uppnå en bättre arbetsmiljö och även minimera brandrisken med damm. Eftersom Njords luftrenare har en enkel och gedigen konstruktion som är lätt att installera så tyckte vi att Njords luftrenare lät som ett mycket bra alternativ...

Läs mer

Terana

Innan vi bytte till Njord så hade vi en annan leverantör i ca: 5år...

Läs mer

Havi

HAVI Logistics Sverige; tillhandahåller logistiktjänster inom livsmedelsindustrin.

Läs mer

Arvid Nilsson

Arvid Nilsson distribuerar högkvalitativa produkter inom infästning samt är en av de ledande leverantörerna av fästelement och fästelementsrelaterade produkter.

Läs mer

Kafab förpackning AB

Kafab Förpackning AB tillverkar och utvecklar förpackningar i solidkartong både för industrin och konsumentmarknaden.

Läs mer

Keges

Keges Grosshandel AB är ett gotländskt familjeföretag inom livsmedelsgrossist branschen sedan 1985. Vi levererar en hållbar helhetslösning för våra samarbetspartners på den gotländska matscenen.

Läs mer

Lindbytvätten

Lindbytvätten erbjuder tvätt och uthyrning av textilier för hotell och restaurang, industri, vård och omsorg.

Läs mer

J.A. Sundqvist

J.A Sundqvist AB marknadsför ledande varumärken inom området köksredskap, allt från professionella köksknivar, grytor och kastruller till vinglas.

Läs mer