Njord Støvbindende

BAKGRUNN:

Mye av støvet som skaper problemer i industri- og lagerlokaler kommer fra gulvet. Njords egenutviklede støvbindende gulvpleiemiddel renser og binder støvet til gulvet. Dette støvet fjernes ved neste rengjøring samtidig som et nytt støvbindende lag legges ut. Dette i kombinasjon med Njords luftrensingsaggregat gir det reneste mulige miljøet.

BRUK:

Brukes i daglig rengjøring av alle typer harde gulvmaterialer (betong, stein, fliser etc.). Det binder støv, gir en pen overflate og forbedret friksjon.

Dosering:

Bland 2 cl til 10 liter vann (0,2%). Fyll alltid på rent kaldt/lunkent vann først, og legg deretter til Njords Støvbindende Gulvpleie.

PH:

pH 10,5 i konsentrat og ca. 7,5 i oppløsning for bruk.

ADVARSEL MERKING:

Ingen advarselsetikett

HOLDBARHET:

1 år

INNHOLD: 

Vann, såpe, tensider, penetreringsmiddel, komplekse bindemidler, konserveringsmidler.

Njord er et svensk selskap som er innrettet på å skape renere miljøer til en lav pris. Vår ambisjon siden starten i 2017 har vært å raskt oppnå en markedsledende posisjon. Vår vei dit skal vi nå ved å lytte til og forstå våre kunder og utvikle de smarteste og mest effektive løsningene for alle typer miljøer. Njord er ung, men vår samlede erfaring og kunnskap om å skape rene miljøer er lang.