Gör som Terana - Byt luftreningssystem till Njord

Om Njord

Njord är ett svenskt renluftsföretag grundat 2017 med ambitionen att snabbt nå en marknadsledande position. Vår väg dit går genom att lyssna på och förstå våra kunder samt att utveckla de smartaste och mest effektiva lösningarna för alla typer av miljöer. Företaget Njord är ungt men vår samlade erfarenhet och kunskap om industriell luftrening är lång.

Vår affärsidé

Vi på Njord lever efter devisen ”Customer is King”.  Vårt mål är att hjälpa er att bli bättre, effektivare och mer uppskattade från era kunder och er personal. Hur gör vi det?

Flexibilitet

Våra erbjudanden är utformade så att de kan implementeras optimalt i alla miljöer. Målet är att lösa era problem utan att på något sätt störa er verksamhet..

Vi är också helt flexibla när det gäller hur vi gör affär. Vill ni köpa, hyra eller leasa? Vi anpassar oss efter er och hur ni vill ha det.

Trovärdighet

Vi vill förtjäna att vara ert förstaval och partner för en ren miljö under lång tid. Vårt mål är att alltid, över tid, ha marknadens bästa och smartaste erbjudande. Vi är inte låsta vid någon egen teknik utan kan alltid använda den bästa tillgängliga. Vårt fokus ligger på att utveckla och designa de bästa systemlösningarna.

Mest ren miljö för pengarna

Den bästa lösningen för er är den som ger mest ren miljö för pengarna. Självklart under förutsättning lösningen kan implementeras optimalt samt att den inte stör verksamheten eller har andra negativa biverkningar.

Vi har idag det bästa erbjudandet och lägger stora resurser på att ha det även i framtiden.

Många av våra referenser ser, förutom betydligt renare luft, andra ekonomiska fördelar med en Njord-installation

  • Förbättrade städprocesser
  • Minskade underhållskostnader
  • Nöjdare kunder då gods och produkter är rena när de anländer
  • Mindre svinn pga smutisigt gods
  • Minskad sjukfrånvaro och nöjdare personalstyrka
  • Minskade uppvärmningskostnader
  • Mindre problem med utrustning då känsliga inventarier inte utsätts för damm