Varför Njord?

Vill ni visa upp en verksamhet som ger ett rent och effektivt intryck? Är er personal värda att arbeta och vistas i en bra och hälsosam miljö?

Varför Njord?

Det är ni som bäst vet varför ni behöver en renare och effektivare arbetsplats.

Vi på Njord har som målsättning att kunna erbjuda en helhetslösning som på ett enkelt och effektivt sätt löser era problem. Om du vill ha en transparent, flexibel och trovärdig partner och veta att du får mest ren miljö för dina pengar så är Njord rätt val för er!

Flexibilitet

Våra erbjudanden är utformade så att de kan implementeras optimalt i alla miljöer. Målet är att lösa era problem utan att på något sätt störa er verksamhet..

Vi är också helt flexibla när det gäller hur vi gör affär. Vill ni köpa, hyra eller leasa? Vi anpassar oss efter er och hur ni vill ha det.

Trovärdighet

Vi vill förtjäna att vara ert förstaval och partner för en ren miljö under lång tid. Vårt mål är att alltid, över tid, ha marknadens bästa och smartaste erbjudande. Vi är inte låsta vid någon egen teknik utan kan alltid använda den bästa tillgängliga. Vårt fokus ligger på att utveckla och designa de bästa systemlösningarna.

Mest ren miljö för pengarna

Den bästa lösningen för er är den som ger mest ren miljö för pengarna. Självklart under förutsättning lösningen kan implementeras optimalt samt att den inte stör verksamheten eller har andra negativa biverkningar.

Vi har idag det bästa erbjudandet och lägger stora resurser på att ha det även i framtiden.