Industriell luftrening för bättre arbetsmiljö

Med våra lösningar för industriell luftrening får ni optimalt ren luft och en hälsosam miljö för era medarbetare.

Effektiv luftrening för industri, verkstad och kontor

Låt inte dålig luft påverka er arbetsmiljö och verksamhet. Vi erbjuder en helhetslösning av bland annat luftrenare, punktutsugare, dammbindare och filter som på ett enkelt och effektivt sätt löser era problem. Om du vill ha en transparent, flexibel och trovärdig partner och veta att du får mest ren miljö för dina pengar så är Njord rätt val för er!

Flexibilitet

Våra lösningar för industriell luftrening är utformade för optimal implementering hos såväl industrier, lager, logistik och verkstäder som kontor och andra typer av företag.

Målet är att lösa era problem utan att på något sätt störa er verksamhet. Vi är också helt flexibla när det gäller hur vi gör affär. Vill ni köpa, hyra eller leasa? Vi anpassar oss efter er och hur ni vill ha det.

Trovärdighet

Vi vill vara ert förstaval och er partner inom industriell luftrening under lång tid. Därför är vårt mål är att alltid, erbjuda marknadens smartaste produkter inom luftrening, punktutsug och dammbindning.

Vi är inte låsta vid någon egen teknik utan kan alltid använda den bästa tillgängliga. Vårt fokus ligger på att utveckla och designa de bästa lösningarna för just er verksamhet.

Mest ren luft för pengarna

Den bästa lösningen för er är den som ger mest ren miljö för pengarna. Självklart under förutsättning lösningen kan implementeras optimalt samt att den inte stör verksamheten eller har andra negativa biverkningar.

Vi har idag det bästa erbjudandet och lägger stora resurser på att ha det även i framtiden.