Nuolat didelis švaraus oro srautas su Njord oro valytuvu

Njord Constant Flow™

Optimalus oro valytuvo valdymas, užtikrinantis nuolatinį aukštą oro valymą laikui bėgant.

Njord oro valytuvai pagal numatytuosius nustatymus valdomi nustatant pastovų srautą. Pastovus srautas reiškia, kad oro valytuvo ventiliatorius reguliuoja savo greitį, kai filtrai užsikemša ir oro pasipriešinimas didėja. Ši technologija užtikrina nuolatinį aukštą oro valymą, kuris garantuoja efektą laikui bėgant.

Visuose Njord oro valytuvuose yra mechaninis manometras, kuris nuolat matuoja slėgį filtruose. Atsižvelgdamas į slėgį, ventiliatoriaus variklis reguliuoja greitį, kad iš oro valytuvo visada išgautumėte tiek pat švaraus oro. Ventiliatoriaus greitis didėja, kuo labiau užsikemša oro filtrai.

Kai slėgis pasiekia iš anksto nustatytą maksimalų slėgį, oro valytuvas įspės, užsidegs raudona lemputė. Kai taip nutinka, jums liko pora savaičių, kol turėsite pakeisti filtrą. Naudodami „Njord Constant Flow™“ jūs, kaip klientas, žinote, kad turite optimalią funkciją, kai oro valytuvas tiekia tiek pat švaraus oro, kurio atskyrimo pajėgumas yra toks pat didelis.

Yra keletas programavimo parinkčių, skirtų valdyti savo Njord oro valytuvą, tačiau rekomenduojame pastovaus srauto nustatymą, nes tai yra optimalus sprendimas daugumai įmonių.

Užtikrina nuolatinį didelį švaraus oro srautą
Pritaiko ventiliatoriaus variklį prie oro pasipriešinimo
Galima įsigyti visuose Njord oro valytuvuose
Įspėja, kai laikas keisti filtrą

Ar norite sužinoti daugiau apie „Njord Constant Flow™“ oro valytuvams?

Standartinis nustatymas optimaliam Njord oro valytuvo veikimui

Rekomenduojamas Njord oro valytuvų veikimo nustatymas

Njord Constant Flow™ yra prieinamas visiems mūsų oro valytuvams; Njord XP-2, Njord XP-4, Njord XP-F ir Njord XP-S.

Njord XP-2

Oro valytuvas Njord XP-2 su dvigubu oro įsiurbimu suderina kompaktišką dizainą ir maksimalų filtravimo paviršių, kad būtų užtikrintas didžiausias efektyvumas ir atskyrimo laipsnis. Pritaikytas didelėms patalpoms.

Njord XP-4

Oro valytuvas Njord XP-4 yra didelio našumo įrenginys su 360° filtravimu, kuris yra efektyvus sprendimas švariam ir sveikam orui labai didelėse patalpose.

Njord XP-F

Oro valytuvas Njord XP-F yra mažas, plokščias ir specialiai sukurtas efektyviai valyti orą mažesnėse patalpose arba patalpose su žemu lubų aukščiu.

Njord XP-S

Itin kompaktiškas ir lankstus dizainas su maksimaliu filtravimo paviršiumi daro oro valytuvą Njord XP-S labai efektyvų ir lengvai pastatomas. Sukuria švarią ir sveiką aplinką mažose patalpose.