Kliento atvejis: Komplett / Sandefjord, Norvegija

”Su „Njord“ oro valytuvais mūsų patalpose oro matavimai rodo, kad pasiekiame gerų rezultatų, jaučiama patalpų aplinka taip pat gera, o darbuotojų atsiliepimai buvo išskirtinai teigiami.”

Žiūrėkite filmą Njord@Komplett

Žiūrėkite filmą Njord@Komplett

Komplett turi logistikos centrą Sandefjord, kuriame yra tiek AutoStore, tiek konvejeris ir pakavimo mašinos, taip pat daug susijusios techninės įrangos. Sandėlyje turime daug veiklos, o tai savo ruožtu sukuria daug dulkių, kurios kenkia ir žmonėms, ir įrangai. Įdiegdami naujas ekstruzijos mašinas norėjome labiau kontroliuoti dulkes ir daleles iš kartoninės pakuotės, nes mums svarbu, kad mūsų darbuotojams būtų gera ir švari patalpų aplinka. Be to, norėjome sukurti kuo geresnę aplinką techninei įrangai ir mūsų „AutoStore“.

Pasirinkome „Njord Clean Air“, nes jie turėjo geras rekomendacijas ir geras idėjas, kaip įrengti oro valytuvus ir tinkamai valdyti orą atitinkamose zonose. Taip pat jau pirmojo susitikimo metu gerai apžvelgėme jų gaminius ir tai, ką jie gali pasiūlyti. 

Pradžioje buvo atlikti matavimai apibrėžtose vietose, todėl įsitikinome, kad buvo teisingas pasirinkimas plėstis į daugiau sandėlio plotų.

Su „Njord“ oro valytuvais mūsų patalpose oro matavimai rodo, kad pasiekiame gerų rezultatų, jaučiama patalpų aplinka taip pat gera, o darbuotojų atsiliepimai buvo išskirtinai teigiami – ypač iš tų, kurie dirba srityse, kuriose yra daug kartoninių pakuočių tiražu. Mes turime gerą bendradarbiavimo ir aptarnavimo sutartį su Njord, pagal kurią filtrų keitimas ir mašinų priežiūra atliekama mums nedalyvaujant. Njord atvyksta sutartu laiku ir iškart po apsilankymo atsiunčiama aptarnavimo ataskaita.

Kenneth N Hofstedt, Technikos vadybininkas
Komplett / Sandefjord, Norvegija

„Komplett Group“ yra pirmaujanti elektroninių gaminių mažmeninė prekyba internetu Skandinavijoje, prekiaujanti prekių ženklais „NetOnNet“, „Komplett“, „Webhallen“, „Ironstone“ ir „Itegra“, parduodanti valstybinėms ir privačioms didelėms ir mažoms įmonėms, taip pat didmeninė prekyba mažmenininkams. www.komplett.com

Ar jūs taip pat norite švaraus ir sveiko oro darbo vietoje?