Kliendi juhtum: Komplett / Sandefjord, Norra

“Njordi õhupuhastajatega meie ruumides näitavad õhumõõtmised, et saavutame häid tulemusi, ka tajutav sisekeskkond on hea ning töötajate vastukaja on olnud eranditult positiivne.”

Vaata filmi Njord@Komplett

Vaata filmi Njord@Komplett

Kompletil on Sandefjordis logistikakeskus, kus on nii AutoStore, roomiksüsteemid ja pakendamismasinad kui ka palju nendega seotud tehnilisi seadmeid. Meil käib laos palju tegevust, mis omakorda tekitab palju tolmu, mis mõjutab nii inimesi kui ka seadmeid. Seoses uute ekstrusioonimasinate kasutuselevõtuga soovisime omada suuremat kontrolli papppakendi tolmu ja osakeste üle, sest meile on oluline, et meie töötajatel oleks hea ja puhas sisekeskkond. Lisaks soovisime luua võimalikult hea keskkonna tehnilistele seadmetele ja meie AutoStore’ile.

Valisime Njord Clean Airi, kuna neil olid head referentsid ja head ideed, kuidas õhupuhastajaid üles seada ja vastavates tsoonides õhku õigesti juhtida. Samuti saime juba esimesel kohtumisel hea ülevaate nende toodetest ja nende pakutavast.

Alguses tehti mõõtmised kindlaksmääratud piirkondades, mis andis meile kindlustunde, et laos rohkematele aladele laienemine oli õige valik. Papitolmu tootvate masinate läheduses on selge, nähtav tulemus ka õhupuhastajate filtrites.

Njordi õhupuhastajatega meie ruumides näitavad õhumõõtmised, et saavutame häid tulemusi, ka tajutav sisekeskkond on hea ning töötajate vastukaja on olnud eranditult positiivne – eriti neilt, kes töötavad piirkondades, kus on palju papppakendeid ringlus. Meil on Njordiga hea koostöö- ja teenindusleping, kus filtrite vahetus ja masinate järelkontroll tehakse ilma, et peaksime suuremas osas kaasa lööma. Njord tuleb kokkulepitud ajal ja kohe pärast külastust saadetakse tagasi teenindusaruanne.

Kenneth N Hofstedt, Tehniline juht
Komplett / Sandefjord, Norra

Komplett Group on Skandinaavia juhtiv elektroonikatoodete veebimüüja kaubamärkide NetOnNet, Komplett, Webhallen, Ironstone ja Itegra kaudu, mis müüb nii suurtele kui ka väikestele riigi- ja eraettevõtetele ning hulgimüüki jaemüüjatele. www.komplett.com

Kas soovite ka töökohal puhast õhku?