Kliendi juhtum: Remondis / Malmö, Rootsi

“Peamine, mis pani meid valima Njordi, oli asjaolu, et meile tundub, et neil on väga tõhus õhupuhastus.”

Vaata filmi Njord@Remondis

Vaata filmi Njord@Remondis

Tahtsime kaotada töökohal halva õhu, vähendada tervisele ohtlike osakeste ohtu ja minimeerida rohkest tolmust tulenevat tulekahjuohtu. Peamiselt pani meid valima Njordi asjaolu, et meile tundub, et neil on väga tõhus õhupuhastus. Kuna õhupuhastid on ka lihtsa ja kindla konstruktsiooniga, mida on lihtne paigaldada, siis arvasime, et Njord kõlas meie jaoks hea valikuna.

Veel üks asi, mis meie arvates on Njordi puhul positiivne, on see, et nad oskavad hästi süsteemi meie äri ja meie konkreetsete vajadustega kohandada. Oleme koostööga Njordiga väga rahul, nad peavad hooldusaegu kinni ja nt teavitavad meid alati aegsasti enne kui tulevad meie õhupuhastid hooldama. Võin Njordi soojalt soovitada.

Per Persson, Kohapealne juht
Remondis / Malmö, Rootsi 

Remondis on üks maailma suurimaid ringlussevõtu ja tööstusteenuste ettevõtteid, mis tegutseb paljudes erinevates ärivaldkondades – alates väärtuslike toorainete taaskasutamisest tööstus- ja olmejäätmetest kuni ringlussevõetud tooraine tootmiseni kuni mittetaaskasutatavate materjalide muutmiseni mitmesugusteks kütused. www.remondis.se

Kas soovite ka töökohal puhast õhku?