Kundcase: Remondis / Staffanstorp, Malmö

”Det som framförallt fick oss att välja Njord var det faktum att vi upplever att de har en mycket effektiv rening av luften.”

Se filmen Njord@Remondis

Se filmen Njord@Remondis

Vi ville eliminera dålig luft på arbetsplatsen, minska risken för hälsofarliga partiklar och minimera brandrisken på grund av mycket damm. Det som framförallt fick oss att välja Njord var det faktum att vi upplever att de har en mycket effektiv rening av luften. Eftersom luftrenarna dessutom har en enkel och gedigen konstruktion som är lätt att installera tyckte vi att Njord lät som ett bra alternativ för oss.

En annan sak som vi upplever som positivt med Njord är att de är bra på att skräddarsy systemet efter vår verksamhet och våra specifika behov. Vi är väldigt nöjda med samarbetet med Njord, de håller servicetider och meddelar till exempel alltid i god tid innan de kommer och servar våra luftrenare. Jag kan varmt rekommendera Njord.

Per Persson, Site Manager
Remondis (fd Veolia), Malmö 

Remondis är ett av världens största återvinnings- och industriserviceföretag, verksamt inom många olika affärsområden – från att återvinna värdefulla råvaror från industri- och hushållsavfall, till att producera återvunna råvaror, hela vägen fram till att omvandla icke återvinningsbara material till en rad olika bränslen. www.remondis.se

Vill du också ha ren luft på arbetsplatsen?