Tīrs un veselīgs gaiss visām vajadzībām

Mūsu elastīgie, rūpnieciskie gaisa attīrīšanas risinājumi ir pielāgoti visu veidu iekštelpu vidēm, kur ir problēmas ar putekļiem un daļiņām. Mums ir risinājumi, kas piemēroti visiem uzņēmējdarbības veidiem, pielāgoti atbilstoši īpašām vajadzībām un mērķiem.

Noliktava un loģistika

Aizsargājiet iekārtas un automatizācijas risinājumus, uzturiet noliktavā esošos produktus tīrus, samaziniet tīrīšanas un apkures izmaksas un izveidojiet tīru un veselīgu darba vidi.

Noliktava Un loģistika
Seminārs un nozare

Izveidojiet drošu darba vidi bez veselībai bīstamām daļiņām, aizsargājiet procesus, iekārtas un iekārtas, samaziniet tīrīšanas un apkures izmaksas un samaziniet smakas un smakas problēmas.

Seminārs un nozare
Metināšanas

Samazināt ar darbu saistīto slimību risku, uzlabot darba apstākļus un nodrošināt gaisa kvalitātes normatīvo aktu un tiesību aktu prasību ievērošanu darba vietās, kur notiek metināšana.

Metināšanas un metināšanas vide
Pārstrāde un atkritumi

Samaziniet smakas un smakas, aizsargājiet iekārtas un procesus un izveidojiet tīru darba vidi ar veseliem un piemērotiem darbiniekiem.

Pārstrāde un atkritumi
Pārtikas rūpniecība

Aizsargājiet produktus un procesus un samaziniet piesārņojumu. Izveidojiet saviem darbiniekiem veselīgu darba vietu.

Pārtikas rūpniecība
Automašīnu un krāsu veikals

Aizsargājiet personālu, produktus un procesus ar tīru gaisu bez daļiņām. Samaziniet vajadzību pēc apkures un ievērojiet spēkā esošos nozares noteikumus.

Automašīnu un krāsu veikals
Veikals un serviss

Izveidojiet tīru un veselīgu iekštelpu vidi, kas samazina infekcijas risku un saglabā darbinieku veselību. Samaziniet tīrīšanas un apkures izmaksas un samaziniet iespējamās smakas problēmas.

Veikals un serviss
Viesnīca un restorāns

Izveidojiet tīru iekštelpu vidi, pasargājiet savus viesus un iegūstiet veselīgu darbaspēku ar samazinātu slimības prombūtni. Samaziniet apkures izmaksas un vajadzību pēc tīrīšanas jūsu telpās.

Viesnīca un restorāns
Veselības un medicīniskā aprūpe

Izveidojiet sterilu vidi bez putekļiem un aizsargājiet cilvēkus, procesus un jutīgas iekārtas. Samaziniet tīrīšanas un apkures izmaksas.

Veselības un medicīniskā aprūpe
Publiskā vide

Izveidojiet tīru un veselīgu iekštelpu vidi un samaziniet risku inficēties ar gaisā esošām baktērijām un vīrusiem. Samaziniet vajadzību pēc tīrīšanas un apkures.

Publiskā vide
Skola un pirmsskola

Izveidojiet tīru un veselīgu iekštelpu vidi skolēniem un skolas darbiniekiem. Samaziniet problēmas cilvēkiem ar alerģijām un samaziniet risku inficēties ar baktērijām un vīrusiem. Samaziniet tīrīšanas un apkures izmaksas.

Skola un pirmsskola
Uzņēmums un birojs

Aizsargājiet klientus un apmeklētājus un iegūstiet veselīgāku personālu ar samazinātu slimības kavējumu. Samaziniet apkures izmaksas un nepieciešamību pēc tīrīšanas.

Uzņēmums un birojs

Vai vēlaties uzzināt, kā mēs varam jums palīdzēt iegūt tīru un veselīgu gaisu?

Atsauces par tīru gaisu

Klausieties to no mūsu klientiem.

Mūsu plašais rūpniecisko gaisa attīrītāju klāsts ir piemērots visu veidu vajadzībām. Šeit ir daži mūsu klientu piemēri.