Klienta gadījums: Team Mojo / Stokholma, Zviedrija

“Tagad mēs piedzīvojam kopumā tīrākas telpas un labāku iekštelpu gaisu, kā arī nepārprotamu atšķirību uz labo pusi darbiniekiem, kuriem ir alerģija.”

Skatieties filmu Njord@Team Mojo

Skatieties filmu Njord@Team Mojo

Savās telpās Skarpnäck, Stokholmā, mēs esam izvēlējušies apkopot visas biznesa daļas un tajā pašā telpā apvienot gan noliktavu, gan mašīnu izstādi, gan biroju. Ieejas stāvā atrodas noliktava un izstāde, kur tiekamies ar klientiem un izrādām kafijas automātus, bet virsstāvā ir biroja daļa. Mums ir svarīgi, lai telpas būtu tīras un spētu saviem darbiniekiem piedāvāt veselīgu darba vidi. Tā kā šāda veida telpās ātri uzkrājas putekļi un netīrumi un mums ir darbinieki, kuriem ir problēmas ar alerģijām, mums ir uzstādīti Njord gaisa attīrītāji.

Tagad mēs kopumā piedzīvojam tīrākas telpas un labāku iekštelpu gaisu, kā arī skaidru atšķirību uz labo pusi darbiniekiem, kuriem ir alerģija. Turklāt esam atbrīvojušies no smakām, kas var rasties no iepakojuma un iepakojuma noliktavā, jo gaisa attīrītājam ir uzstādīts jonizācijas bloks, un tagad telpās izplatās tikai burvīgas, svaigi maltas kafijas smarža!

Achilles Karantoniou, Izpilddirektors un īpašnieks
Team Mojo AB / Stockholm, Zviedrija 

Team Mojo virza jaunu risinājumu un efektīvāku darba veidu meklēšana, lai palielinātu savu klientu pārdošanas apjomu, racionalizētu iekšējās darbplūsmas un piešķirtu prioritāti ilgtspējīgām un videi draudzīgām alternatīvām. Team Mojo nodrošina pilnu kafijas automātu piedāvājumu un ir partneris visām klientu apkalpošanas vajadzībām. www.teammojo.se

Vai arī jūs vēlaties tīru gaisu darba vietā?