Kundcase: Team Mojo / Huvudkontor, Stockholm

”Vi upplever nu generellt renare lokaler och bättre inomhusluft samt en tydlig skillnad till det bättre för personalen med allergi.”

Se filmen Njord@Team Mojo

Se filmen Njord@Team Mojo

I våra lokaler i Skarpnäck, Stockholm, har vi valt att samla alla delar av verksamheten och kombinerar där både lager, maskinutställning och kontor i samma utrymmen. I entréplanet finns lagret och utställningen där vi möter våra kunder och visar våra kaffemaskiner och på ett entresol ovanför finns kontorsdelen. För oss är det viktigt att ha rena lokaler och kunna erbjuda en hälsosam arbetsmiljö för våra anställda. Eftersom det snabbt blir damm och smuts i den här typen av lokal samt att vi har personal med allergiproblem har vi låtit installera luftrenare från Njord.

Vi upplever nu generellt renare lokaler och bättre inomhusluft samt en tydlig skillnad till det bättre för personalen med allergi. Dessutom har vi blivit av med de lukter som kan komma från förpackningar och emballage i lagret, eftersom luftrenaren har en joniseringsenhet installerad, och nu är det bara doften av härligt, nymalet kaffe som sprids i lokalerna!

Achilles Karantoniou, VD och ägare
Team Mojo AB, Stockholm 

Team Mojo drivs av att hitta nya lösningar och effektivare arbetssätt för att öka deras kunders försäljning, effektivisera interna arbetsflöden och prioritera hållbara och miljövänliga alternativ. Team Mojo tillhandahåller ett komplett kaffemaskinserbjudande och är en partner för deras kunders alla servicebehov. www.teammojo.se

Vill du också ha ren luft på arbetsplatsen?