Klienta lieta: Remondis / Malme, Zviedrija

“Galvenais, kas lika mums izvēlēties Njordu, bija fakts, ka mums šķiet, ka viņiem ir ļoti efektīva gaisa attīrīšana.”

Skatieties filmu Njord@Remondis

Skatieties filmu Njord@Remondis

Mēs vēlējāmies novērst sliktu gaisu darba vietā, samazināt veselībai bīstamo daļiņu risku un samazināt ugunsgrēka risku daudzu putekļu dēļ. Galvenais, kas lika mums izvēlēties Njord, bija fakts, ka mums šķiet, ka viņiem ir ļoti efektīva gaisa attīrīšana. Tā kā gaisa attīrītājiem ir arī vienkārša un stabila konstrukcija, kuru ir viegli uzstādīt, mēs uzskatījām, ka Njord mums izklausījās kā labs risinājums.

Vēl viena lieta, ko mēs vērtējam pozitīvi attiecībā uz Njord, ir tas, ka viņi labi var pielāgot sistēmu mūsu biznesam un mūsu īpašajām vajadzībām. Esam ļoti apmierināti ar sadarbību ar Njord, viņi ievēro servisa laikus un, piemēram, vienmēr informē mūs laicīgi, pirms nāk un apkalpo mūsu gaisa attīrītājus. Varu silti ieteikt Njordu.

Per Persson, Vietnes pārvaldnieks
Remondis / Malme, Zviedrija 

Remondis ir viens no pasaulē lielākajiem otrreizējās pārstrādes un industriālo pakalpojumu uzņēmumiem, kas darbojas daudzās dažādās uzņēmējdarbības jomās – no vērtīgu izejvielu atgūšanas no rūpnieciskajiem un sadzīves atkritumiem, otrreiz pārstrādātu izejvielu ražošanai, līdz nepārstrādājamu materiālu pārveidošanai dažādās jomās. degvielas. www.remondis.se

Vai arī jūs vēlaties tīru gaisu darba vietā?