Asiakastapaus: NTM / Närpiö, Suomi

”Valitsimme vaihtaa Njordin ilmanpuhdistimeen paremman suodatusnopeuden ja pienemmän sähkönkulutuksen vuoksi.”

Katso video Njord@NTM

Katso video Njord@NTM

Raskaiden kuljetusajoneuvojen ja siivousajoneuvojen korien, päällysrakenteiden ja perävaunujen valmistuksessamme hitsaushalleissa tapahtuu paljon hitsausta ja hiontaa, josta syntyy sekä hitsaushuuruja että hiontapölyä. Meillä on myös lasikuitua ja puupölyä, joka syntyy erilaisten tuotantoelementtien sahauksessa ja hionnassa. Tuotannossa työskentelevän henkilöstön suojelemiseksi olemme käyttäneet ilmanpuhdistusta useiden vuosien ajan, mutta päätimme siirtyä Njordin ilmanpuhdistimeen aiempaa ilmanpuhdistusjärjestelmäämme paremman suodatusnopeuden ja pienemmän sähkönkulutuksen vuoksi.

Nyt meillä on vähemmän näkyvää savua hallissa ja koemme puhtaamman ilman sekä hitsaushallissa että lasikuitu/puunkäsittelyhallissa. Lisäksi sähkönkulutus on pienempi. Nopean ja joustavan palvelun ja sujuvan suodattimen vaihdon ansiosta yhteistyö Njordin kanssa toimii hyvin ja suosittelemme Njordia kaikille, jotka tarvitsevat puhtaamman työympäristön.

Leif-Johan Karlstedt, Huoltojohtaja
NTM Oy Närpiön Puu ja Metalli / Närpiö, Suomi

NTM on vuonna 1950 perustettu teknologiayritys, joka kehittää, valmistaa, myy ja huoltaa kuljetusvälineitä raskaaseen kuljetuksiin sekä kierrätysmateriaalien ja jätteiden keräykseen. Tuotekehitykseen ja laatuun panostamalla määrätietoisesti NTM Group on kehittynyt yhdeksi Pohjoismaiden johtavista toimijoista. NTM:n markkina-alueeseen kuuluvat Pohjoismaiden lisäksi myös Iso-Britannia, Hollanti, Itävalta, Puola, Kroatia, Baltian maat, Kanada ja USA. www.ntm.fi

Haluatko myös puhdasta ja terveellistä ilmaa työpaikallesi?