Kliento atvejis: Närpes Grönsaker / Närpes, Suomija

„Mes pasirinkome Njord Clean Air, nes jie yra labai draugiški kainai, palyginti su konkurentais.”

Žiūrėkite filmą Njord@Närpes Grönsaker

Žiūrėkite filmą Njord@Närpes Grönsaker

Tikslingai siekiame nuolat gerinti maisto saugą, leidžiančią vartotojams visada pateikti saugų ir patikimą maistą. Mums be galo svarbu, kad aukščiausios kokybės daržovės būtų auginamos atsakingai, o tai reiškia, kad pirmenybę teikiame ateities kartoms naudingiems pasirinkimams, skatiname saugią vidaus gamybą ir laikomės griežtų auginimo procesų gairių. 

Naudojame oro valymą, kad sumažintume dulkių dalelių problemas, kurias daugiausia sukelia šakinių krautuvų eismas, todėl pasirinkome Njord Clean Air, nes jie yra labai draugiški kainai, palyginti su konkurentais. Geras kontaktas su pardavėjais, greitas pristatymas ir sklandus aptarnavimas daro bendradarbiavimą neskausmingą. Dabar ore yra daug mažiau dulkių dalelių nei anksčiau, todėl apsaugome tiek savo gaminius, tiek darbuotojus. 

Kim Håkans, Aptarnavimas ir priežiūra
Närpes Grönsaker / Närpes, Suomija

Närpes Grönsaker yra gerai įsitvirtinęs kooperatyvas, priklausantis 34 šiltnamių augintojams ir yra pagrindinis pomidorų tiekėjas Suomijoje. Asortimente taip pat yra specialūs pomidorai, agurkai, paprikos, čili ir pupelės. Kooperatyvas Närpes Grönsaker buvo įkurtas 1957 m. www.narpesgronsaker.fi

Ar jūs taip pat norite švaraus ir sveiko oro darbo vietoje?