Kundcase: Närpes Grönsaker / Närpes, Finland

”Vi valde Njord Clean Air då de är mycket prisvänliga gentemot konkurrenterna.”

Se filmen Njord@Närpes Grönsaker

Se filmen Njord@Närpes Grönsaker

Vi strävar målmedvetet efter att kontinuerligt förbättra livsmedelssäkerheten, vilket möjliggör att vi alltid kan tillhandahålla säkra och pålitliga livsmedel till konsumenterna. För oss är det av yttersta vikt att grönsaker av högsta kvalitet odlas ansvarsfullt, vilket innebär att vi prioriterar valen som gynnar kommande generationer, främjar trygg inhemsk produktion och följer strikta riktlinjer för odlingsprocesser. 

Vi använder oss av luftrening för att minimera de problem med dammpartiklar som framförallt trucktrafiken medför och vi valde Njord Clean Air då de är mycket prisvänliga gentemot konkurrenterna. Bra kontakt med försäljare, snabba leveranser och smidig service gör samarbetet smärtfritt. Nu har vi mycket färre dammpartiklar i luften än tidigare och skyddar både våra produkter och anställda. 

Kim Håkans, Service & Underhåll
Närpes Grönsaker / Närpes, Finland

Närpes Grönsaker är ett väletablerat Andelslag som ägs av 34 växthusodlare och är den främsta leverantören av tomater i Finland. Sortimentet inkluderar även specialtomater, gurka, paprika, chili och bönor. Andelslagen Närpes Grönsaker grundades år 1957. www.narpesgronsaker.fi

Vill ni också ha ren och hälsosam luft på arbetsplatsen?