Klantcase: Sørlandschips / Kristiansand, Noorwegen

”Het is een probleemloze oplossing waarmee wij ons als producent kunnen concentreren op wat we moeten doen – en tegen lagere kosten dan onze vorige leverancier.”

Zie de film Njord@Sørlandschips

Zie de film Njord@Sørlandschips

Sørlandschips is een van de grootste chipsproducenten van Noorwegen en een van de populairste chipsmerken van het land. In de chipsfabriek in Kristiansand maken wij onze chips van zorgvuldig geselecteerde aardappelen die worden gewassen, gesneden, gebakken en vervolgens in zakken worden verpakt. Hier hebben wij ook een notenfabriek waar wij noten roosteren en verpakken. In onze bedrijfsvoering komt veel stof vrij uit grond op de aardappelen en ook kartonstof uit verpakkingen en verpakkingen in de productie. Omdat wij het belangrijk vinden om de lucht zo schoon mogelijk te houden, hebben wij in onze panden luchtreinigers laten installeren. 

We maken gebruik van externe actoren om de luchtkwaliteit regelmatig te meten, zodat deze voortdurend op een acceptabel niveau blijft.

Met luchtreinigers van Njord werkt het precies zoals wij het willen en hoeven we niet aan de machines of de filters te denken. Njord verzorgt alles, van service tot filterwissels. Het is een probleemloze oplossing waarmee wij ons als producent kunnen concentreren op wat we moeten doen – en tegen lagere kosten dan onze vorige leverancier.

Eivind Jokumsen, Technisch manager
Sørlandschips / Kristiansand, Noorwegen

Sørlandschips werd in 1990 opgericht in Kristiansand en is tegenwoordig een van de grootste chipsproducenten van Noorwegen. Met een sterke focus op kwaliteit streven zij ernaar het meest duurzame chipsmerk op de markt te zijn. www.sorlandschips.no

Wilt u ook schone en gezonde lucht op de werkvloer?