Klienta gadījums: Närpes Grönsaker / Närpes, Somija

“Mēs izvēlējāmies Njord Clean Air, jo tie ir ļoti draudzīgi cenai salīdzinājumā ar konkurentiem.”

Skatieties filmu Njord@Närpes Grönsaker

Skatieties filmu Njord@Närpes Grönsaker

Mēs mērķtiecīgi cenšamies nepārtraukti uzlabot pārtikas nekaitīgumu, kas ļauj vienmēr nodrošināt drošu un uzticamu pārtiku patērētājiem. Mums ir ārkārtīgi svarīgi, lai augstākās kvalitātes dārzeņi tiktu audzēti atbildīgi, kas nozīmē, ka par prioritāti izvirzām izvēli, kas nāk par labu nākamajām paaudzēm, veicina drošu pašmāju ražošanu un ievēro stingras audzēšanas procesu vadlīnijas.

Mēs izmantojam gaisa attīrīšanu, lai samazinātu problēmas ar putekļu daļiņām, kuras galvenokārt rada kravas automašīnu satiksme, un mēs izvēlējāmies Njord Clean Air, jo tie ir ļoti draudzīgi cenai salīdzinājumā ar konkurentiem. Labs kontakts ar pārdevējiem, ātras piegādes un raita apkalpošana padara sadarbību nesāpīgu. Tagad mums gaisā ir daudz mazāk putekļu daļiņu nekā iepriekš, tādējādi aizsargājot gan mūsu produktus, gan darbiniekus.

Kim Håkans, Serviss un apkope
Närpes Grönsaker / Närpes, Somija

Närpes Grönsaker ir labi izveidots kooperatīvs, kas pieder 34 siltumnīcu audzētājiem un ir galvenais tomātu piegādātājs Somijā. Sortimentā ir arī īpašie tomāti, gurķi, paprika, čili un pupiņas. Kooperatīvs Närpes Grönsaker dibināts 1957. gadā. www.narpesgronsaker.fi

Vai arī jūs vēlaties tīru un veselīgu gaisu darba vietā?