Kliento atvejis: NTM / Närpes, Suomija

„Mes nusprendėme pereiti prie Njord oro valytuvo dėl geresnio filtravimo greičio ir mažesnio elektros suvartojimo.”

Žiūrėkite filmą Njord@NTM

Žiūrėkite filmą Njord@NTM

Mūsų versle gaminant kėbulus, antstatus ir priekabas sunkiasvorėms transporto priemonėms ir valymo mašinoms, suvirinimo salėse vyksta daug suvirinimo ir šlifavimo darbų, dėl kurių susidaro ir suvirinimo dūmai, ir šlifavimo dulkės. Taip pat turime stiklo pluošto ir medienos dulkių, kurios atsiranda pjaunant ir šlifuojant įvairius gamybos elementus. Siekdami apsaugoti gamyboje dirbantį personalą, oro valymą naudojame jau keletą metų, tačiau pasirinkome pereiti prie „Njord“ oro valytuvo dėl geresnio filtravimo greičio ir mažesnių elektros sąnaudų nei ankstesnė oro valymo sistema.

Dabar salėse matome mažiau dūmų ir jaučiame švaresnį orą tiek suvirinimo salėse, tiek stiklo pluošto/medienos apdirbimo salėje. Be to, elektros sąnaudos mažesnės. Greitas ir lankstus aptarnavimas bei sklandūs filtrų keitimai, bendradarbiavimas su „Njord“ veikia gerai, todėl rekomenduojame „Njord“ visiems, kuriems reikia švaresnės darbo aplinkos.

Leif-Johan Karlstedt, Priežiūros vadovas
NTM Närpes Trä & Metall / Närpes, Suomija

NTM, įkurta 1950 m., yra technologijų įmonė, kurianti, gaminanti, parduodanti ir prižiūrinti transporto įrangą, skirtą sunkiajam transportui ir perdirbamų medžiagų bei atliekų surinkimui. Tikslingai investuodama į produktų kūrimą ir kokybę, NTM grupė išaugo į vieną iš pirmaujančių žaidėjų Šiaurės šalyse. Be Šiaurės šalių, NTM rinkos zonoje taip pat yra Didžioji Britanija, Olandija, Austrija, Lenkija, Kroatija, Baltijos šalys, Kanada ir JAV. www.ntm.fi

Ar jūs taip pat norite švaraus ir sveiko oro darbo vietoje?