Õhupuhasti keevituskeskkonna jaoks

Õhu puhastamine keevituskeskkonnas on tervisliku ja ohutu töökeskkonna tagamiseks hädavajalik.

Tõhus õhupuhastus vähendab tööga seotud haiguste riski, parandab töötingimusi ja aitab täita õhukvaliteeti reguleerivaid määrusi ja seaduslikke nõudeid töökohtadel, kus keevitatakse.

Keevituskeskkondades on õhu puhastamine oluline mitmel põhjusel, kuid peamiselt seal töötavate inimeste tervise kaitsmiseks, sest keevitusprotsessides tekivad erinevat tüüpi kahjulikud saasteained ja osakesed. Näiteks tekivad keevitamise käigus metalliosakesed, aurud ja gaasid, mis võivad sissehingamisel kahjustada hingamisteid ja kopse. Keevitusaurude ja -gaasidega kokkupuude võib põhjustada mitmeid terviseprobleeme, sealhulgas kopsuhaigusi ja hingamisprobleeme.

Õhupuhastussüsteemiga, mis on loodud õhust kahjulike keevitusaurude ja osakeste kogumiseks ja filtreerimiseks, on sissehingamise oht minimaalne ja töötajate tervis kaitstud. Õhupuhastaja loob üldiselt parema töökeskkonna, vähendades ka nähtava suitsu ja osakeste hulka õhus, mis võib parandada nähtavust ning luua mugavama ja turvalisema töökoha.

Õhupuhastid täiendavad tõhusalt väljatõmbeseadmeid või muid seadmeid, nagu värske õhu kiivrid, mida tuleks kasutada keevitamise ajal operaatorite võimalikult suureks kaitsmiseks. Õhupuhastaja hoolitseb selle eest, et eemaldataks kõik, mis väljatõmbele ei jõua ning loob puhtama ja tervislikuma keskkonna kogu ruumile ning kaitseb kõiki, kes seal viibivad. Paljudes riikides on töökohtade õhukvaliteeti reguleerivad seadused ja määrused. Tõhusa õhupuhastussüsteemi omamine aitab ettevõttel neid eeskirju täita ja loob kehtivatele tervisekaitsestandarditele vastava töökoha.

Keevitusaurud ja -osakesed ei ole mitte ainult kahjulikud inimestele, vaid kahjustavad ka masinaid ja seadmeid korrosiooni tõttu. Õhupuhastajatega luuakse töövahendite ümber optimaalne keskkond ilma tolmu ja osakesteta, mille tulemuseks on vähem masina seisakuid ja hooldusprobleeme.

Hoiab ära keevitamisel tekkivate ohtlike gaaside ja osakeste sissehingamise.
Vähendab allergiate, kopsuhaiguste, hingamisteede probleemide ja vähi tekkeriski.
Aitab teil täita õhukvaliteedi seadusi ja eeskirju.
Kaitseb negatiivsete tervisemõjude eest.
Hoiab ära korrosiooni ning pikendab seadmete ja masinate eluiga.
Tervemad töötajad ja vähem haiguspuhkust.
Parandab töökeskkonda vähem nähtava suitsu ja osakeste õhus.
Tagab tervisliku ja ohutu töökeskkonna

Tööstuslike õhupuhastajate jaoks valikuline

Tõhusad võimalused õhupuhastajate jaoks keevituskeskkondades

Njordi õhupuhastid võivad olla varustatud valikutega, mis lahendavad konkreetseid probleeme, nagu näiteks lõhnaprobleemide vähendamine või kahjulike osakeste kõrvaldamine.

Halbade lõhnade vastu võitlemine ionisatsiooniga

Vabanege halvast lõhnast tõhusalt ja kiiresti, varustades õhupuhasti ionisatsiooniseadmega.

Kahjulike mikroobide aktiivne steriliseerimine UV-C-ga

Varustage õhupuhasti UV-C-seadmega, et kõrvaldada kahjulikud mikroobid, nagu bakterid ja viirused.

Kas soovite ka oma keevituskeskkonda puhast ja tervislikku õhku?

Klientide iseloomustused puhta õhu kohta Njordi õhupuhastitega

Kuulake seda meie klientidelt

Meie tõhus tööstuslike õhupuhastajate valik sobib igat tüüpi ettevõtetele. Siin on mõned näited klientidelt, kes töötavad keevituskeskkondadega töökodades ja tööstuses.

Soovitatavad õhupuhastid keevituskeskkondade jaoks

Njord XP-2

Kahe õhu sisselaskeavaga Njord XP-2 ühendab kompaktse disaini maksimaalse filtreerimispinnaga, et tagada kõrgeim tõhusus ja eralduskiirus. Kohandatud suurtele ruumidele.

Njord XP-4

Njord XP-4 on suure võimsusega 360° filtreerimisega seade, mis pakub tõhusat lahendust puhta ja tervisliku õhu tagamiseks väga suurtes ruumides.