Gaisa attīrītājs metināšanas videi

Gaisa attīrīšana metināšanas vidē ir būtiska, lai nodrošinātu veselīgu un drošu darba vidi.

Efektīva gaisa attīrīšana samazina ar darbu saistīto slimību risku, uzlabo darba apstākļus un palīdz izpildīt normatīvos un juridiskos noteikumus par gaisa kvalitāti darba vietās, kur notiek metināšana.

Metināšanas vidē gaisa attīrīšana ir svarīga vairāku iemeslu dēļ, bet galvenokārt, lai aizsargātu tur strādājošo cilvēku veselību, jo metināšanas procesos rodas dažāda veida kaitīgi piesārņotāji un daļiņas. Piemēram, metināšanas laikā rodas metāla daļiņas, izgarojumi un gāzes, kuras ieelpojot var kaitēt elpceļiem un plaušām. Metināšanas dūmu un gāzu iedarbība var izraisīt vairākas veselības problēmas, tostarp plaušu slimības un elpošanas problēmas.

Ar gaisa attīrīšanas sistēmu, kas izstrādāta, lai uztvertu un filtrētu kaitīgos metināšanas izgarojumus un daļiņas no gaisa, tiek samazināts ieelpošanas risks un tiek aizsargāta darbinieku veselība. Gaisa attīrītājs kopumā rada labāku darba vidi, samazinot arī redzamo dūmu un daļiņu daudzumu gaisā, kas var uzlabot redzamību un radīt ērtāku un drošāku darba vietu.

Gaisa attīrītāji ir efektīvs papildinājums nosūkšanai vai citam aprīkojumam, piemēram, svaiga gaisa ķiverēm, kas jāizmanto, lai pēc iespējas labāk aizsargātu operatorus metināšanas laikā. Gaisa attīrītājs rūpējas par to, lai noņemtu visu, kas nenokļūst nosūcē, un rada tīrāku un veselīgāku vidi visā telpā un aizsargā visus, kas tur atrodas. Daudzās valstīs ir likumi un noteikumi, kas regulē gaisa kvalitāti darba vietās. Efektīva gaisa attīrīšanas sistēma palīdz uzņēmumam izpildīt šos noteikumus un izveidot darba vietu atbilstoši spēkā esošajiem veselības aizsardzības standartiem.

Metināšanas dūmi un daļiņas var būt ne tikai kaitīgas cilvēkiem, bet arī korozijas dēļ sabojāt iekārtas un iekārtas. Izmantojot gaisa attīrītājus, ap darba aprīkojumu tiek radīta optimāla vide bez putekļiem un daļiņām, kā rezultātā samazinās mašīnas dīkstāves un apkopes problēmas.

Novērš metināšanas laikā radušos bīstamo gāzu un daļiņu ieelpošanu.
Samazina risku saslimt ar alerģijām, plaušu slimībām, elpošanas problēmām un vēzi.
Palīdzēsim ievērot gaisa kvalitātes likumus un noteikumus.
Aizsargā pret negatīvu ietekmi uz veselību.
Novērš koroziju un pagarina iekārtu un mašīnu kalpošanas laiku.
Veselāks personāls un mazāka slimības prombūtne.
Uzlabo darba vidi ar mazāk redzamiem dūmiem un daļiņām gaisā.
Nodrošina veselīgu un drošu darba vidi

Pēc izvēles rūpnieciskajiem gaisa attīrītājiem

Efektīvas gaisa attīrītāju iespējas metināšanas vidē

Njord gaisa attīrītājus var aprīkot ar opcijām, kas risina specifiskas problēmas, piemēram, smakas problēmu samazināšanu vai kaitīgo daļiņu novēršanu.

Sliktas smakas apkarošana ar jonizāciju

Ātri un efektīvi atbrīvojieties no nepatīkamām smakām, aprīkojot gaisa attīrītāju ar jonizācijas ierīci.

Aktīva kaitīgo mikrobu sterilizācija ar UV-C

Aprīkojiet gaisa attīrītāju ar UV-C ierīci, lai iznīcinātu kaitīgos mikrobus, piemēram, baktērijas un vīrusus.

Vai arī jūs vēlaties tīru un veselīgu gaisu savā metināšanas vidē?

Klientu atsauksmes par tīru gaisu ar Njord gaisa attīrītājiem

Klausieties to no mūsu klientiem.

Mūsu efektīvais rūpniecisko gaisa attīrītāju klāsts ir piemērots visu veidu uzņēmumiem. Šeit ir daži piemēri no klientiem darbnīcās un rūpniecībā ar metināšanas vidi.

Ieteicamie gaisa attīrītāji metināšanas vidē

Njord XP-2

Gaisa tīrītājs Njord XP-2 ar dubultu gaisa ieplūdi apvieno kompaktu dizainu ar maksimālu filtrēšanas virsmu, lai nodrošinātu visaugstāko efektivitāti un atdalīšanas pakāpi. Pielāgots lielām telpām.

Njord XP-4

Gaisa attīrītājs Njord XP-4 ir lielas jaudas iekārta ar 360° filtrēšanu, kas piedāvā efektīvu risinājumu tīram un veselīgam gaisam ļoti lielās telpās.