Konstant høy renluftstrøm med Njord luftrensere

Njord Constant Flow™

Optimal styring av luftrenseren som sikrer konstant høy rensing av luften over tid.

Njord luftrensere styres som standard med innstillingen som kalles Konstantstrømstyring. Konstant strømning betyr at luftrenserens vifte justerer hastigheten ettersom filtrene tetter seg og luftmotstanden øker. Denne teknologien sikrer en konstant høy rensing av luften som garanterer effekten over tid. 

I alle Njord luftrensere er det en mekanisk trykkmåler som hele tiden måler trykket over filtrene. Avhengig av trykket justerer viftemotoren hastigheten slik at du alltid får like mye ren luft ut av luftrenseren. Viftehastigheten øker jo mer tette luftfiltrene blir. 

Når trykket når et forhåndsinnstilt maksimalt trykk, vil luftrenseren alarm, et rødt lys vil lyse. Når dette skjer har du et par ukers drift igjen før du må skifte filter. Med Njord Constant Flow™ vet du som kunde at du har en optimal funksjon der luftrenseren leverer samme mengde ren luft med samme høye separasjonskapasitet over tid. 

Det er flere programmeringsmuligheter for å kontrollere din Njord luftrenser, men vi anbefaler konstantstrømsinnstillingen da den gir en optimal løsning for de aller fleste virksomheter. 

Sikrer konstant høy renluftstrøm
Tilpasser viftemotoren til luftmotstanden
Tilgjengelig i alle Njord luftrensere
Alarmer når det er på tide å skifte filter

Vil du vite mer om Njord Constant Flow™ for luftrensere?

Standardinnstilling for optimal drift av Njord luftrensere

Anbefalt driftsinnstilling for Njord luftrensere

Njord Constant Flow™ er tilgjengelig for alle våre luftrensere; Njord XP-2, Njord XP-4, Njord XP-F og Njord XP-S.

Njord XP-2

Luftrenser Njord XP-2 med dobbelt luftinntak kombinerer kompakt design med maksimal filtreringsoverflate for høyeste effektivitet og grad av separasjon. Tilrettelagt for store lokaler.

Njord XP-4

Luftrenser Njord XP-4 er en høykapasitets enhet med 360° filtrering som tilbyr en effektiv løsning for ren og sunn luft i svært store lokaler.

Njord XP-F

Luftrenser Njord XP-F er liten, flat og spesielt designet for å effektivt rense luften i mindre lokaler eller i lokaler med lav takhøyde.

Njord XP-S

Ekstremt kompakt og fleksibel design med maksimal filtreringsoverflate gjør luftrenseren Njord XP-S svært effektiv og enkel å plassere. Skaper rene og sunne miljøer i små lokaler.