Kundereferanser om ren og sunn luft

Industriell luftrensing hos våre kunder

Her har vi samlet noen av de kundene med virksomheter innen blant annet lager, industri, verksted, næringsmidler og kontor som vi har hatt gleden av å arbeide med. De forteller om hvordan Njord har hjulpet dem med å forbedre arbeidsmiljøet med ren og sunn luft.

Alligo/Swedol, Örebro

”Med hjälp av Njord har vi skapat en avsevärt renare inomhusmiljö som gett renare varor på hyllorna och en ren miljö för den avancerade utrustning vi har.”

Vi har en hög aktivitet på lagret där vi hanterar en stor mängd varor. All aktivitet leder till att det skapas mycket damm och smuts som ställer till det både för vår personal och vår Autostore.

Med hjälp av Njord har vi skapat en avsevärt renare inomhusmiljö som gett renare varor på hyllorna och en ren miljö för den avancerade utrustning vi har. Det har också skapat en bra och hälsosam arbetsmiljö för vår personal, vilket är viktigt för oss.

JB Smide, Västerås

”För oss är det viktigt att vår personal får de allra bästa förutsättningarna att prestera ett gott arbete i en hälsosam miljö.”

Team Mojo, Stockholm

”Vi upplever nu generellt renare lokaler och bättre inomhusluft samt en tydlig skillnad till det bättre för personalen med allergi.”

Remondis, Malmö

”Det som framförallt fick oss att välja Njord var det faktum att vi upplever att de har en mycket effektiv rening av luften.”

Maxi ICA Stormarknad, Moraberg

“Effekten kom direkt och har nu hållit i sig i över ett år.”

Certex, Stockholm

”Det blev ett enkelt beslut att välja Njord som hade en överlägsen prestanda.”

Best Transport, Stockholm

”Nu har vi ren luft även på kontoret och en hälsosam arbetsplats för all personal.”

Martin & Servera, Norrköping

”Vi bestämde oss omedelbart för att byta till Njord.”

Mekonomen, Nässjö

”Det är skönt att veta att personalen andas ren och hälsosam luft.”

Flere bedrifter som har valgt luftrensing fra Njord Clean Air:

Flere bedrifter som har valgt luftrensing fra Njord Clean Air: