Kundcase: Certex, Stockholm

”Det blev ett enkelt beslut att välja Njord som hade en överlägsen prestanda.”

Se filmen Njord@Certex

Se filmen Njord@Certex

Certex erbjuder helhetslösningar inom stållinor, lyft och fallskydd och vårt mål är att uppnå säkra lyft och minimera antalet lyftrelaterade olyckor. Mot bakgrund av detta vet vi hur viktigt det är med en bra och säker arbetsmiljö. För oss var det en självklarhet att använda luftrenare i vår verksamhet då det bidrar till att skapa en bra och hälsosam miljö för vår personal. 

 I vår upphandlingsprocess jämförde vi Njords luftreningslösning mot ett par andra. Efter att vi gjort egna luftmätningar och jämfört de olika systemen mot varann så blev det ett enkelt beslut att välja Njord, som hade en överlägsen prestanda. Nu har vi betydligt renare lokaler och mycket bättre inomhusluft och vår personal slipper oroa sig för att andas in skadliga partiklar. 

Mats Westas, Production Manager
Certex, Stockholm

Certex Svenska AB är Sveriges ledande leverantör av helhetslösningar inom lyft, stållinor och service. Med över 100 års erfarenhet, ett nätverk av bolag i Europa och fler än 7000 artiklar i sortimentet hjälper de sina kunder att hitta den bästa lösningen för varje lyftrelaterat behov. www.certex.se

Vill du också ha ren luft på arbetsplatsen?