Kundcase: Best Transport, Stockholm

”Nu har vi ren luft även på kontoret och en hälsosam arbetsplats för all personal.”

Se filmen Njord@Best Transport

Se filmen Njord@Best Transport

Vi har sett fördelarna med luftrening och det finns många anledningar till varför vi vill rena luften i våra lokaler. Det viktigaste för oss är att kunna erbjuda vår personal en hälsosam arbetsmiljö samt att säkerställa en ren och fräsch lager- och terminalmiljö för våra kunders produkter. För ett par år sedan valde vi att installera Njords luftreningssystem i vår logistikterminal i Årsta. I inköpsprocessen jämförde vi ett par olika leverantörer och kom snabbt fram till att Njord hade det klart bästa upplägget för oss. 

Samarbetet med Njord fungerar bra, vi är nöjda både med hur aggregaten presterar och hur pass enkelt och smidigt det fungerar med service som ofta går mycket snabbt och inte stör verksamheten på lagret. När vi skulle återvända till kontoret efter pandemin valde vi att där installera Njords luftrenare för kontor. De lät vi utrusta med UV-C som ser till att luften är fri från virus och bakterier. Så nu har vi ren luft även på kontoret och en hälsosam arbetsplats för all personal. 

Samuel Stjernberg, Åkeri- & kapacitetschef
Best Transport, Stockholm

Best Transport erbjuder bud- och distributionstjänster, hemleveranser och IT-logistik, med närmare 670 fordon som utför tusentals uppdrag varje dag. www.besttransport.se

Vill du också ha ren luft på arbetsplatsen?