Kundcase: Maxi ICA Stormarknad, Moraberg

”Effekten kom direkt och har nu hållit i sig i över ett år.”

Se filmen Njord@ICA Maxi Moraberg

Arbetsmiljön i ett bageri är tuff på grund av allt mjöldamm och andra ingredienser i pulverform. Mjölet är speciellt aggressivt och kan, om man utsätts för höga halter under lång tid, bland annat leda till allergiska problem, astma och även problem med tänderna. Vi på ICA Maxi Moraberg vill erbjuda vår personal en trygg och hälsosam arbetsmiljö med ren luft och har därför valt att installera luftrenare från Njord i vårt bageri.

Lukten från alla tomburkar och flaskor i vår pantavdelning är inte särskilt trevlig, varken för våra kunder som pantar eller vår personal. Njord demonstrerade en lösning som på ett enkelt och effektivt sätt tog bort i princip all dålig lukt. Effekten kom direkt och har nu hållit i sig i över ett år. Vi har prövat att stänga av luftrenaren men då kommer problemen med dålig lukt tillbaka omedelbart. Vi kan definitivt rekommendera Njords luftreningslösningar för pantrum och returstationer för er som vill bli av med era luktproblem.

Mikael Rova, Butikschef
Maxi ICA Stormarknad, Moraberg

ICA är Sveriges största dagligvarukedja och Maxi ICA Stormarknad är deras största butiker med förutom ett stort och brett sortiment av mat även ett stort utbud kläder, skor, hemtextil, media och husgeråd. www.ica.se

Vill du också ha ren luft på arbetsplatsen?