Kundcase: Martin & Servera, Norrköping

”Vi bestämde oss omedelbart för att byta till Njord.”

Se filmen Njord@Martin & Servera

Se filmen Njord@Martin & Servera

Vi har använt luftrenare från andra leverantörer i många år, men fick möjlighet att själva mäta effekten i Njords luftrenare och se installationerna hos en annan av deras kunder. Vi bestämde oss omedelbart för att byta till Njord. Idag har vi luftrenare installerade i lagermiljö (höglager, plocklager, in- och utlastning, frys och truckladdning) och vid våra automationssystem. Vi har haft Njords luftrenare sedan 2018 och är mycket nöjda med resultatet.

Det tidigare luftreningssystemet hade en verklig rening på ca 30 % men med Njord ligger vi över 90 %. Njords luftrenare är dessutom mer energieffektiva än de tidigare och här spar vi både pengar och på miljön. Vi har totalt ca 250st luftreningsaggregat installerade och är mycket nöjda med både leverans, funktion och supporten från Njords personal. Vi rekommenderar Njord till alla som behöver en renare arbetsmiljö!

Mikael Kempe, Fastighetschef
Martin & Servera Logistik, Norrköping

Martin & Servera är Sveriges ledande grossist för restauranger och storkök. De erbjuder heltäckande lösningar och produkter till över 25 000 kunder inom offentliga storkök, restaurangbransch och besöksnäring. www.martinservera.se

Vill du också ha ren luft på arbetsplatsen?